2008. november 25., kedd

Név napi meglepi...

Kedves megint meglepett ... mindig tudja mit szeretnék.
Nem tudom hogyan csinálja, de mindig beletrafál a közepébe :-)
Tavaly Titanic kiállításra vitt ... ami teljesen elvarázsolt ... pedig a filmet sosem néztem végig.
Idén pedig a meglepiből a Bodies kiállítás sült ki. Szombaton reggel elindultunk "nagyfaluba" ... persze nem árulta el hogy hova is megyünk,csak mentünk ... kavarogtunk a nagyvárosban ... és megint csak beláttam a tényt hogy Én nem tudnék ott élni ... na mindegy is, most nem erről van szó.
Szóval leparkoltunk és elindultunk egy utcában ... és csak annyit mondott - Oda nézz! - És ott volt előttem a kiállítás hatalmas plakátja a bejárattól nem messze ... hát majdnem hogy ugráltam örömömben :-) Csak azért nem tettem mert az anyukám megtanított viselkedni.
Beálltunk a sorba (nagyon sokan kíváncsiak erre a kiállításra) ... kis várakozás után végre bejutottunk.Mire végigértünk a kiállításon én már annyi élménnyel és tudással lettem gazdagabb, hogy az valami eszméletlen.
Hát ezt az élményt sosem fogom elfelejteni, az tuti.
Köszönöm Neked Kedves, hogy ilyen élményekkel ajándékozol meg :-*


3 megjegyzés:

Zsukkata írta...

Jaj, azt a kiállítást már mi is meg akartuk nézni, de sajnos egy három óránként szopizó bébivel elég nehéz lenne bejutni... Fél órára meg nem éri meg megvenni a jegyet. Úgyhogy marad a sóvárgás :-). Biztosan hatalmas élmény volt!

Unknown írta...

boldog névnapot, pici az agyam én elfelejtette tnap xD "Csak azért nem tettem mert az anyukám megtanított viselkedni." xD ezen hátast dobtam x)

ScrapMona írta...

Szia!
Belementem egy blogos játékba és kipécéztelek!
Kíváncsian várom a Magadról megosztani kívánt 7 dolgot. Remélem nem haragszol és benne vagy Te is egy kis játékban!