2009. március 27., péntek

Menyasszonyi ruhás őrület ...

... Szarvasmici játékot hirdetett, menyasszonyi ruhás mutogatós játékot ... nem csak menyasszonyoknak, asszonyoknak. Vagyis akinek még nem kötötték be a fejét az is jelentkezhet bátran ... álmai ruhájával. Hát ebbe Én is beleugrottam ... egyrészt mert nagyon szeretem azokat a kis dolgokat amiket Mici csinál ... másrészt mert Én is megakartam mutatni, hogy milyen ruhában szeretném kimondani az Igent. A terv már megvan ... csak a megvalósítás várat magára .... de majd annak is eljön az ideje ... reméljük :-)
Persze a kép amit felteszek nem teljesen olyan mint amit szeretnék ... nehogy Kedves meglássa és akkor lőttek az egésznek ... hát itt van ... ÍmeAz első képet valahonnan a netről mentettem ... mert valami olyasmi fazont szeretnék ... de mégsem teljesen olyat ... a második képet kicsit átszíneztem, mert nem fehér hanem ekrű ruhát szeretnék ... ps-al a helyére tettem a kis virágot amire annyira vágyom ... szerintem tök jól fog mutatni a ruhán. Persze nem szeretnék rá olyan kacskaringós gyöngyös vackokat mint az első képen ... vagyis nem annyit, hanem kevesebbet ... és persze nekem nem kell hozzá kesztyű ... úgyis csak zavarna ... ennyire ismerem magam. Egyszerű ruhát szeretnék ... nem kell habcsókostelegyönygyöskristályos cucc ...
Én ezzel szeretnék nevezni Mici játékába a többiek csodaszép esküvős képei mellett így esküvőtlenül ... egyenlőre :-D

2 megjegyzés:

Zsukka írta...

Szép leszel nagyon :o)))

szarvasmici írta...

Édes vagy! Örülök, hogy álmodozó menyasszonyjelölt is jelentkezett. Ígérd meg nekem, hogy ha lesz majd esküvőd, mindenképp megmutatod, hogy mi teljesült be a ruhaálmodból!
Köszönöm a részvételedet!