2009. január 8., csütörtök

Könyveim...

... Zsukka megkérdezett a mostanában olvasott könyveimről és kicsit pironkodva gondoltam vissza a 2008-as évre, mert nem volt olyan igazi könyv (agy tágítós, tudás bővítős) amit olvastam.Inkább csak könnyű olvasmányokba kezdtem bele, olyan lány regény szerűekbe ... de mint mondtam csak belekezdtem.Egyetlen könyv volt amit a tavalyi évben teljes egészében elolvastam az pedig nem más mint a Macsópapák Gasztesitől,Árpától és Bocsitól.Igazi pihentető olvasmány ... jókat vigyorogtam rajta esténként mikor olvastam.
Elkezdtem még olvasni Havas Henrik Méhkirálynő című könyvét, amit nem igazán bírtam végigolvasni ... valahogy Kelemen Anna életvitele nem fogott meg, aztán ott mondtam hogy ezt abbahagyom ahol a tanárúr azt írta le ahogyan Annácska segít kedvenc kutyája szükségleteinek kielégítésén.
Aztán elkezdtem még olvasni Gaby Hauptmann-tól a Csődörparádé című művet, hát ez is egy igazi lány regény, sajnos ezt nővérem miatt nem tudtam elolvasni, mert mielőtt befejeztem volna Ő elkérte mert nem volt más olvasmánya, úgyhogy ez is félbemaradt ... de most hogy eszembe jutott folytatni fogom :-)
Mikor az előző könyvet abbahagytam elkezdtem egy újabb könyvet, Michal Viewegh-től a Regény Nőknek címűt.Ez is igazi csajos könyv ... mint az a címéből is kiderül :-)
De sajnos ezt sem fejeztem be ... nem is tudom miért ... mindegy is, most hogy eszembe jutott ezt is végigfogom olvasni.
Valamint az utolsó aminek nekiálltam az Nicholas Sparks Éjjel a parton című romantikus regénye.Melyet meg is filmesítettek.Ennek azért kezdtem neki mert e szerző írta egyik kedvenc filmem alap történetét, mégpedig a Szerelmünk lapjait.

Valamint ha időm és kedvem van olvasok még verseket (főként Ady-t), valamint kreatív könyveket és újságokat.Tudom, valami tartalmas olvasmánynak is neki kellene állnom, de mit tegyek, szeretem a szerelmes regényeket amióta Kedvessel vagyok :-)

Ja, és a szabályok :

1. Írd le annak az 5 könyvnek a címét amiket, 2008-ban olvastál.
2. Nevezz meg 5 embert és értesítsd őket.
3. Linkelj vissza erre a bejegyzésre.

Én kíváncsi lennék Ti mit olvastatok mostanság ? kisvirág, Éva, Hana, Izzie, Csuti


4 megjegyzés:

Virág Éva írta...

Köszönöm, hogy gondoltál rám!

{Hana} írta...

:-) Köszi! Igyexem :-)))) Jó 7végét!

csuti írta...

Köszi-köszi!

kisvirág írta...

Köszönöm! Kis türelmet kérek és megírom.